Vi söker en engagerad platschef som vill växa tillsammans med oss!

 

Om företaget

I november 2016 öppnades dörrarna till ett nybyggt fullskaligt professionellt gym på 1500m2, IFK Performance Center. Med en maskinpark på allra högsta nivå och med en engagerad personalstyrka har vi skapat en unik mötesplats i Norrköping för hälsa, träning, välmående och sportsligutveckling. Verksamheten är fullt igång och expanderar.

IFK Performance Center är en träningsanläggning för såväl elitidrottsmän som vardagsmotionärer. Vi erbjuder träningsmöjligheter för alla med hög service. Gymmet riktar sig till allmänheten och skapar samtidigt bra förutsättningar för IFK Norrköpings sportsliga utveckling.

Nu söker vi dig som vill förvalta, utveckla och ta ansvar för detta. Som platschef kommer du tillsammans med dina medarbetare att vara en nyckelperson i att driva den dagliga verksamheten framåt och säkerställa hög kvalité och service.

Är du beredd att anta utmaningen som platschef för IFK Performance Center?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill driva, utveckla och ansvara för IFK Performance Center.

I din roll som platschef kommer du att ansvara för drift, personal och försäljning. Du ansvarar för att säkerställa kvalitet och service. Du driver den dagliga verksamheten på plats och skapar tillsammans med dina medarbetare en stämning och atmosfär som gör IFK Performance Center till en naturlig och given mötesplats för träning och hälsa.

För att lyckas måste du vara mycket motiverad, beslutsam och driven.

Du rapporterar till Verksamhetschef/VD för IFK Performance Center.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet av personalansvar och drivs av att leda, inspirera och utveckla dina medarbetare. Vi söker dig som har en bakgrund från liknande verksamhet och är inriktad på att uppnå resultat!

Du tycker om att göra affärer, har en stark servicekänsla, är duktig på att kommunicera samt att skapa goda relationer. Vi söker dig som är självständig, drivande och prestigelös. Att initiera och genomföra olika uppdrag är en del av ditt sätt att arbeta. Du är noggrann, kan formulera dig väl i tal och skrift och är en god kommunikatör. Du har lätt för att prioritera och agerar alltid utifrån verksamhetens bästa. Du har goda kunskaper inom administration, försäljning och har datorvana. Du vet att teamets prestation är direkt beroende av din vägledning, uppföljning och förmåga att entusiasmera dina medarbetare.

Meriterande är utbildning inom området träning, kost och hälsa. Vi ser gärna att du är utbildad och har tidigare erfarenheter som personlig tränare eller gruppträningsinstruktör.

För att lyckas behöver du vara bekväm med att representera IFK Performance Center på olika sätt, både i personliga möten och i mer publika sammanhang. Vi kommer att fästa stor vikt vid kompetenser som service, kommunikation, kundfokus, resultatorientering, planering samt relationsbyggande.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Välkommen med din ansökan till verksamhetschef Lisa Månsson, lisa.mansson@ifknorrkoping.se

 

 

Öppettider

Måndag - Torsdag 06.00 - 21.00
Fredag 06.00 - 20.00
Lördag 08.00 - 17.00
Söndag 09.00 - 19.00