Varför träna med en coach?

Oavsett om det gäller att förbättra hållningen, balansen, hålla dig skadefri, gå upp eller gå ner i vikt eller att bli bättre inom din idrott finns vi där för att hjälpa och stötta dig. Det kan vara svårt att veta var du ska starta i din träning och det är tyvärr vanligt att en person börjar träna för hårt och blir istället skadad redan i ett tidigt skede. Därför är det bra att ta hjälp av en personlig tränare som anpassar din träning utifrån just dig och dina förutsättningar.

Av oss får du hjälp med din träning och att sätta upp realistiska mål utifrån dina behov och förmågor. Med en tydlig utgångspunkt och målsättning kan vi hjälpa dig att få din träning till en livsstilsvana. Våra personliga tränare på IFK PC kan hjälpa både motionärer och elitidrottare att utvecklas i sin träning.

Vad hjälper en coach mig med?

En coach hjälper dig med din träning oavsett målsättning och erfarenhet. Är du erfaren men vill lära dig mer om ett specifikt område kommer din coach att anpassa din träning specifikt till din målsättning.

Ett träningsprogram skräddarsys utifrån dig och dina förmågor där du tillsammans med oss sätter upp delmål som ska hjälpa dig att nå ditt huvudmål. Du kan förvänta dig att din personliga tränare kommer att peppa, motivera och inspirera dig. Du får hela tiden motivation till att fortsätta med din träning genom att du tillsammans med din PT når de uppsatta delmålen, får feedback och uppföljning. En personlig tränare hjälper dig också att på ett säkert sätt få progression i din träning.

Hur ofta ska jag träna med min PT?

Hur ofta du ska träna med din coach är något du och din coach bestämmer tillsammans.

Hur kan ett pass med en av våra coacher se ut?

Du bestämmer själv ifall du vill träna individuell träning, coach-duo eller i coach-grupp. Coach-duo innebär att du och en kamrat tränar tillsammans med en coach. Coach-grupp innebär att du tränar i en grupp på ett deltagareantal på 3-6 personer. Ett pass är 60 minuter långt men räcker inte tiden till i din vardag går det att träna 30 minuter också.

Priser

PT-form 10 eller fler
Individuell: 750 kr 400 kr
Duo: 550 kr 300 kr
Grupp: 350 kr 200 kr

Priserna ovan är beräknade per person och tillfälle.

Fysiska Tester

3D-bodyscan: 300 kr (ord. pris 500 kr)
Kondition: 200 kr (ord. pris 350 kr)
Styrka: 200 kr (ord. pris 350 kr)
Rörlighet: 200 kr (ord. pris 350 kr)
Balans: 300 kr (ord. pris 500 kr)

Performancepaketet

12 veckor, 16 tillfällen med personlig tränare, träningsprogram, individuellt kostupplägg, korrigering, rådgivning och 3D-bodyscan.
9 500 kr (ordinarie pris 16 500 kr)

Öppettider

Måndag - Torsdag 06.00 - 21.00
Fredag 06.00 - 20.00
Lördag 08.00 - 17.00
Söndag 09.00 - 19.00