Vi söker en engagerad verksamhetschef som vill växa tillsammans med oss!

Om företaget

IFK Performance Center AB är en del av IFK Norrköping. Potentialen i Östgötaporten är stor och IFK satsar stora resurser på att förädla och utveckla arenan.

I november 2016 öppnades dörrarna till ett nybyggt fullskaligt professionellt gym på 1500m2, IFK Performance Center. Med en maskinpark på allra högsta nivå och med en engagerad personalstyrka har vi skapat en unik mötesplats i Norrköping för hälsa, träning, välmående och sportsligutveckling. Verksamheten är fullt igång och expanderar.

IFK Performance Center är en träningsanläggning för såväl elitidrottsmän som vardagsmotionärer. Vi erbjuder träningsmöjligheter för alla med hög service. Gymmet riktar sig till allmänheten och skapar samtidigt bra förutsättningar för IFK Norrköpings sportsliga utveckling.

Då vår nuvarande verksamhetschef går vidare till nya utmaningar söker vi nu dig som vill förvalta, utveckla och ta ansvar för detta. Som verksamhetschef kommer du tillsammans med dina medarbetare att vara en nyckelperson i att driva den dagliga verksamheten framåt och säkerställa hög kvalité och service.

Är du beredd att anta utmaningen som verksamhetschef för IFK Performance Center?

Arbetsuppgifter

I din roll som verksamhetschef kommer du ha det totala ansvaret för verksamheten i IFK Performance Center. Du har ansvar för personal, försäljning, ekonomi och drift.

I din roll som verksamhetschef kommer du att ansvara för att säkerställa kvalitet och service. Du driver den dagliga verksamheten på plats och skapar tillsammans med dina medarbetare en stämning och atmosfär som gör IFK Performance Center till en naturlig och given mötesplats för träning och hälsa.

Du kommer att bli en nyckelperson i det spännande arbetet att knyta samman hela koncernens verksamhet till ett nytt unikt erbjudande till våra kunder. Där ingår både fotbollsklubbens, restaurangens och gymmets erbjudande.

För att lyckas måste du vara mycket motiverad, beslutsam och driven.

Till din hjälp har du en motiverad och engagerad personal, både i IFK Performance Center men också i hela koncernen, som du kommer att arbeta tätt tillsammans med.

Du rapporterar till VD för IFK Performance Center.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet av personalansvar och drivs av att leda, inspirera och utveckla dina medarbetare. Vi söker dig som har en bakgrund från liknande verksamhet och är inriktad på att uppnå resultat!

Du tycker om att göra affärer, har en stark servicekänsla, är duktig på att kommunicera samt att skapa goda relationer. Vi söker dig som är självständig, drivande och prestigelös. Att initiera och genomföra olika uppdrag är en del av ditt sätt att arbeta. Du är noggrann, kan formulera dig väl i tal och skrift och är en god kommunikatör. Du har lätt för att prioritera och agerar alltid utifrån verksamhetens bästa. Du har goda kunskaper inom administration, försäljning och har datorvana. Du vet att teamets prestation är direkt beroende av din vägledning, uppföljning och förmåga att entusiasmera dina medarbetare.

Meriterande är utbildning inom området träning, kost och hälsa. Vi ser gärna att du är utbildad och har tidigare erfarenheter som personlig tränare eller gruppträningsinstruktör.

Meriterande är också tidigare erfarenhet av att driva företag eller verksamheter framåt.

För att lyckas behöver du vara bekväm med att representera IFK Performance Center på olika sätt, både i personliga möten och i mer publika sammanhang. Vi kommer att fästa stor vikt vid kompetenser som service, kommunikation, kundfokus, resultatorientering, planering, affärsmässighet samt relationsbyggande.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Sista ansökningsdag är 21 oktober.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan till nuvarande verksamhetschef Lisa Månsson, lisa.mansson@ifknorrkoping.se

Öppettider

Måndag - Torsdag 06.00 - 21.00
Fredag 06.00 - 20.00
Lördag 08.00 - 17.00
Söndag 09.00 - 19.00