Sabina Ravnell ny PT och gruppträningsinstruktör

Sabina Ravnell är ett välkänt namn inom IFK Norrköping då hon spelar i damlag. Nu kommer hon kombinera sin fotboll med att vara PT och gruppträningsinstruktör på IFK Performance Center.

Sabina Ravnell har precis gått in på sin fjärde säsong som spelare i IFK Norrköping och har också en fysioterapeututbildning i grunden. Med ett stort intresse för sport och träning kommer hon nu in på IFK Performance Center som PT,  gruppträningsinstruktör och receptionist.

– Det känns väldigt bra och är väldigt kul att börja jobba här. Det blir en bra kombination med fotbollen där man också blir ett ansikte utåt för gymmet i koppling till IFK. Det är många bra människor som jobbar här och väldigt härliga medlemmar, säger Sabina. 

Vad kan du ta med från din fotbollsbakgrund in på gymmet? 

– All grundträning man har gjort hela livet och grundkunskapen man fått av det, men även motivationsbiten. Som fotbollsspelare vet man att motivationen tryter ibland och att man måste hitta sätt att motivera medlemmarna på gymmet att hålla i och ut när det gäller PT-biten. Sen får man med sig allt som har med service och det sociala från fotbollen också. 

Vi hälsar Sabina Ravnell varmt välkommen in i gänget. 

Dela inlägget

Dela på Facebook
Dela via e-post