Gruppträning

Träning håller kroppen i trim och hjärnan skarp. Det finns något för alla, det gäller bara att hitta det man gillar! Hos oss har vi kunnig personal på plats för att hjälpa dig. Med vårt varierade träningsutbud finns någonting för alla.

Bodypump

BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat

Passlängd 30 / 45 / 60 minuter

Les mills core

LES MILLS CORE är ett effektivt pass som är speciellt inriktat föratt stärkakroppens hållningsmuskler; mage, rygg och säte. LESMILLS CORE™ är vetenskapligt bevisat att snabbt byggafunktionell styrka, stabilitet och uthållighet genom idrottsinspirerade övningar

Passlängd 30 / 45 minuter

Queenax

QUEENAX är ett multifunktionellt träningspass, med oändliga variationsmöjligheter. Passen är uppbyggda på träning i stationer med olika tidsintervaller och vila. Queenax har alltid en blanding av funktionella-, fokuserade-, styrkebetonade-, explosiva-, balans- och konditionsövningar. Därmed tränar du hela kroppen och intensiteten varierar. Du uppmuntras att arbeta mot klockan och antal repetitioner. QUEENAX passar alla, nybörjare som erfaren!

Passlängd 45 minuter

Funktionell Träning

Här ligger fokuset på styrka, balans och rörlighet men även med pulshöjande inslag. Passet är för dig som vill stärka din kropp och förbättra din koordination med kontrollerande rörelser för att bli starkare i vardagen och i idrotten. Övningarna görs med både kroppsvikt och vikter.

Passlängd 45 minuter

Arenapass

På detta pass jobbar vi utomhus på Curva Nordahl. Vi arbetar igenom hela kroppen. Varierande pass med både styrka och inslag av kondition. Kläder efter väder.

Passlängd 45 minuter

Pilates

Pilates är en skonsam träning som primärt stärker ryggen som är kroppens pelare genom att rörelser i olika plan. I pilates stärker man den inre ”coren”, höften och bäckenbotten. Man förbättrar rörligheten och förbereder kroppen på tyngre påfrestningar i vardagen eller i träning.

Vi jobbar med theraband, minibollar och även utan redskap förutom mattan.

Passen startar och avslutas alltid med andningsövningar för att landa och samla energi.

Instruktör: Rosangela Urbano Batista

Dans

Rörelse och glädje i ett!

Här blandas Afro, Reggaeton, Bachata och brazilianska låtar i förkoreograferade danser.

Ingen förkunskap krävs

Instruktör: Rosangela Urbano Batista

Cykel Stages Flight

Cykelpass med unik upplevelse! Cykla framför en storbildsskärm och följ din resa på cykeln. Vi använder instrument och verktyg för att noggrant kunna följa samt bokföra din träning och utveckling. Uthållighetsträning som förbättrar din syreupptagningsförmåga.

Att höja sin anaeroba förmåga och klara av tungt arbete under längre tid bygger ökad styrka och uthållighet. Då tempot är högt lämpar det sig utmärkt för elitcyklister som fokuserar på prestation och utveckling men även för dig som är nybörjare och dig som vill hitta träningsglädje och motivation. Passar alla från nybörjare till elit, inga förkunskaper krävs.

Passlängd 45 - 135 minuter

Ultracykel

För dig som är van cyklist eller för dig som vill anta en ny utmaning! Varierad cykelträning för att på bästa sätt utveckla dina kapaciteter. Höj motivationen och var med på en fantastisk resa! Träningen periodiseras och passen har olika upplägg med varierad inriktning där passets fokus och syfte är tydligt för att göra dig till en starkare cyklist. Vi ger dig dessutom ökade kunskaper kring hur och varför vi periodiserar träningen. Läs mer om ultracykel här.

Passlängd 120 minuter

Välkomnande och underbar personal! Kamratandan sitter i väggarna.

Jacke