Vi ger dig träningsglädje, utmaningar, massor med motivation och inspiration på våra gruppträningspass!

Gruppträningschemat hittar du under ”schema/bokning” i menyn för träning.

BOX – NYHET HÖSTEN 2018

Box är ett pass för alla, oavsett träningsnivå! Passet är inspirerat av boxning och kampsportstekniker. Under passet lär du dig de rätta teknikerna för passets olika övningar och rörelser. Box är konditionskrävande vilket gör att du övar upp ditt flås. Gör dig redo för ett hårt, intensivt och roligt träningspass! Ta gärna med dig en kompis på passet, då vi ofta tränar två och två.

HIIT – NYHET HÖSTEN 2018

HIIT står för ”High-Intensity-Training”, som är ett kort och effektivt superpass! Konditionsintervallerna är korta och intensiva och i styrkeintervallerna använder vi egen kroppsvikt och mindre redskap för att utmana hela kroppen. Vill du utmana dig själv eller blir helt slut, då är detta ett pass för dig!

DANCE – NYHET HÖSTEN 2018

DANCE är en dansklass där vi kombinerar olika dansstilar för bästa träningseffekt! Förbättra din kondition, balans och flexibilitet med härliga rytmer, som får vem som helst att vilja svänga på höfterna. Gruppen dansar till en koreografi som leds av en instruktör. Efter några månader byts koreografin ut.  

BOOTCAMP

Vårt bootcamp passar alla oavsett syfte med träningen. Högintensiv uthållighets-, konditions- och styrketräning. Passen bygger på basövningar som involverar hela kroppen, löpning, träning med egen kroppsvikt och inslag av funktionella övningar med t.ex. kettlebells, gummiband och stroops. Vi kommer främst att träna utomhus men också inomhus. Passen varierar mellan 45-60 minuter och leds av våra coacher. Alla pass går i samma anda – tuff och rolig träning utifrån dina förutsättningar!

BODYPUMP

BODYPUMP är styrketräning till musik, som utmanar dig och gör dig stark. Passet passar både kvinnor och män, som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP är enkelt, vilket gör det lätt att komma igång. Du märker snabbt resultat tack vare effektiviteten. Var tredje månad byts koreografi och musik ut, för att bibehålla utveckling och motivation!

Passlängd: 60 minuter

Functional moves

Functional Moves är funktionell gruppträning, som ger dig styrka och kondition. Träningen bygger på enkla och atletiska rörelser. Functional Moves passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar. Målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter ett pass känner du dig ordentlig genomtränad. Du får en komplett träning för din kopp och det kommer att ge dig fantastiska resultat.

Passlängd: 45 minuter

SOMA MOVE

Övningarna görs i ett flow, som har influenser från yoga. Du tränar kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination. Resultatet av SOMA MOVE är brännande muskler i hela kroppen och en hög puls, eftersom vissa övningar upprepas utan vila. I passet förekommer aldrig några statiska övningar, utan det är hela tiden rörelse.

De bästa effekterna av SOMA MOVE är att kroppens svaga muskler tvingas att jobba, du förenar kroppens träningsaspekter, du finner harmoni när andning och rörelse kopplas samman samt kommer du att förbättra din övriga träning, tack vare ökad medvetenhet och förbättrad rörlighet.

Passlängd: 45 minuter

MAGE & RYGG

Mage & Rygg är en klass med styrketräning för core-muskulaturen.

Passet passar dig som vill träna effektiv i 30 minuter med att stärka din mag- och ryggmuskulatur! Vi tränar funktionella och fokuserade övningar, som kommer förbättra vårt rörelsemönster t.ex. vår hållning i vardagen och i annan träning! En stark mage och rygg är en grundförutsättning för en väl fungerande kropp.

Passlängd: 30 minuter

RUMPA & MAGE

Rumpa & Mage är en klass med styrketräning för muskulaturen i säte och core.

Passet passar dig som vill träna effektiv i 30 minuter, med att stärka och tona din rumpa och mage. Passet är uppbyggt på funktionella och fokuserade övningar och vi tränar styrka, explosivitet, stabilitet, balans och kondition. Starka sätes- och magmuskler ger dig goda förutsättningar att förbättras och utvecklas i annan träning t.ex. löpning.

Passlängd: 30 minuter

Cykel ”stages flight”

Spinning med unik upplevelse! Cykla framför en storbildsskärm och följ din resa på cykeln. Instrument och verktyg för att noggrant kunna följa samt bokföra sin träning och utveckling. Passar både nybörjare som söker motivation och träningsglädje likväl elitcyklister som fokuserar på prestation och utveckling.

Uthållighetsträning som förbättrar din syreupptagningsförmåga. Att höja sin anaeroba förmåga och klara av tungt arbete under längre tid bygger ökad styrka och uthållighet i framför allt ben och hjärta, men även i resterande muskulatur, som också är viktig för att kunna utföra arbetet.

Passlängd: 30-135 minuter

YOGA

Yoga betyder förening av själ, sinne och kropp. Yoga är en fysisk, mental och andlig disciplin med ursprung i forntida Indien. Intresset för yoga har ökat lavinartat de senaste åren och har aldrig varit så stort som det är idag. Kanske beror det på vår ökade medvetenhet om stress och självacceptans.

Vår yoga grundar sig i hathayogan med mjuka, fysiska positioner (asanas), som hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra fysiska och dynamiska yogaformer. Positionerna kombineras med andningsövningar (pranayama) och olika meditationstekniker för att uppnå balans mellan kropp och sinne.

Hathayoga passar utmärkt när du vill ge dig själv en lugnare fysisk klass. Utöva hathayoga om du vill ha en skön blandning av enkla andningsövningar, stärkande och stretchande positioner, ibland med sittande meditation, fri från prestation.

Passlängd: 60 minuter

Queenax

QUEENAX är ett multifunktionellt träningspass, med oändliga variationsmöjligheter. Passen är uppbyggda på träning i stationer med olika tidsintervaller och vila. Queenax har alltid en blanding av funktionella-, fokuserade-, styrkebetonade-, explosiva-, balans- och konditionsövningar. Därmed tränar du hela kroppen och intensiteten varierar. Du uppmuntras att arbeta mot klockan och antal repetitioner. QUEENAX passar alla, nybörjare som erfaren!

Passlängd: 45 minuter

Queenax Advanced

Passar dig som söker en riktig utmaning. Passet är mer avancerat än QUEENAX och du tränar mer atletiska övningar. Träningen är inspirerad av militärträning, gymnastik och superfunktionellträning. Utmana dig själv och bli starkare både fysiskt och mentalt!

Vi lovar en maxad egoboost efter avslutat pass!

Passlängd: 45 minuter

Familjefys

Träna tillsammans med din familj! En kombination av träning med kroppsvikt och redskap där styrka, koordination, balans, rörlighet och kondition förbättras. Vi lovar massor av rörelseglädje! Stärk kroppen likväl som gemenskapen inom familjen. Bibehåll dina förmågor och utmana dina färdigheter tillsammans med din familj.

Passlängd: 60 minuter

Öppettider

Måndag - Torsdag 06.00 - 21.00
Fredag 06.00 - 20.00
Lördag 08.00 - 17.00
Söndag 09.00 - 19.00