Företagsträning

Att träna tillsammans är en kul aktivitet som förutom att förbättra personalens hälsa även är ett positivt inslag för teamkänslan. Träningens positiva hälsoeffekter är många bl.a sänker man stressnivåerna i kroppen och ökar koncentrationsförmågan. Ett perfekt inslag för att minska långvariga sjukskrivningar och samtidigt ha roligt tillsammans!

Boka ett träningspass i samband med konferens eller annan aktivitet, eller ha ett stående pass en gång per vecka. Vi kommer tillsammans fram till vilken träning och vilket upplägg som är bäst för er!

Föreläsningar

Ett roligt och lärorikt sätt att ge din personal det lilla extra! Vi anpassar våra föreläsningar efter era önskemål och den den grupp vi möter. Föreläsningarna kan t.ex. handla om kost, träning, ergonomi eller balans i livet. Vi kommer till er, eller ni till oss!

Företagsmassage

Massage har många positiva hälsoeffekter och kan därför med fördel användas för att minska arbetsrelaterade sjukskrivningar orsakade av t ex. stillasittande, monotona eller tunga arbetsuppgifter. Massage frigör oxytocin som är kroppens egna hormon för välbefinnande och ett perfekt botemedel mot stress.Ge din personal massage på jobbet, vi kommer till er!

Ligger centralt, trevlig personal, bra maskiner och fräscht!!

E.K

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig!