Massagebehandlingar hos våra massageterapeuter

Massagen har många bra egenskaper och används framför allt för att behandla stela och värkande muskler samt för att behandla specifika problemområden. Massage ökar blodcirkulationen och kan påskynda återhämtningen efter en skada och kan med fördel användas för avslappning och för att minska stress. 

 

Vi som utför behandlingarna är utbildade massageterapeuter och massörer och har en gedigen kunskap om massage. Vi skräddarsyr behandlingen efter din önskan och dina behov – läs mer nedan.

Ge bort ett presentkort eller unna dig själv en massage!

 

Klassisk massage

Den klassiska djupgående massagen hjälper dina muskler att slappna av. Genom att unna sig en professionell massage minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar.

45 min600 kr
60 min750 kr

 

Behandlande massage (Massageterapi)

Behandlande massage är en behandling som både ser till helheten och ger dig en mer specifik individanpassad behandling. Det är en behandling för dig med ett specifikt problemområde. Det kan t.ex. vara återkommande huvudvärk, en axel som strular, en höft som smärtar eller problem med ländryggen.

Detta ger en mer inriktad behandling som kan hjälpa och förebygga skador, förkorta läkningsprocesser.

I behandlingen ingår tester och undersökning av problemområdet för att försöka lokalisera var smärtan kommer ifrån och utifrån det gör terapeuten en behandlingsplan.

En behandling kan bestå av olika töjningar, mobilisering av muskler,  triggerpunkter och fasciateknik.

Nybesök70 min850 kr
Återbesök60 min750 kr

 

Lotorpsbehandling

Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem. Att få hjälp med att hitta rätt andning kan ge dig mer energi då du får mer syre upp till hjärnan, kan hjälpa dig i din träning att komma framåt. 

Även personer med till exempel riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt.

Behandlingen lindrar hosta, Covid-19-symptom, astma-liknande symptom, doft- och parfymallergi. Eller för dig som vill prestera bättre i din träning. 

70 min850 kr

Koppning

Vad är koppningsmassage?

Koppning är en traditionell behandlingsmetod från kina. Med hjälp av sugkoppar skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Den främjar cirkulationen av blod, lymfa och vävnadsvätskor. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.

Koppning ger ett ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer, dålig blodcirkulation, sömnproblem och är mycket bra för återhämtningen.

Du ska inte ta koppning: om du är gravid, har hudproblem, vid akuta inflammationer, om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner, vid förkylning eller annan sjukdom eller om du har haft cancer inom dom senaste 5 åren

30 min480 kr