LYS ACADEMY och IFK Performance Center erbjuder fotbollsfys – offseason, preseason och inseason. Alla tre program finns också anpassade för ungdomar i det så kallade ”Youthprogrammet” för spelare mellan 13-15 år. Dessa program är skapat av den tidigare IFK-spelaren Marcus Falk Olander med stöttning av den nu aktiva IFK-spelaren Sabina Ravnell. Programmen kommer utföras av personal på IPC.

Upplägget riktar sig till er som inte har tillgång till en egen fystränare – men som vill följa ett progressivt periodiserat program med syfte att bli snabbare, tåligare, mer explosiv och funktionell på planen.

Programmet är upplagt i tre olika delar – där man kan välja att köra alla tre eller bara den man önskar. Dessa är offseason, preseason och inseason.

Offseason erbjuder större volym och fokus på tuffare grundträning med tanke på att det inte är någon fotbollsträning att ta hänsyn till under den perioden.

Preseason-programmet stegras långsamt för att ge utrymme åt kroppen att också hantera en ökad träningsvolym och belastningen som det ger (och som känns extra mycket i början) att starta upp en ny försäsong. Intensitet och volym stegras kontinuerligt för att sedan plana ut lagom för att vara i toppform till seriestart.

Det tredje programmet, Inseason, fokuserar på att bibehålla det vi byggt upp under de första två delarna.

Dessa tre program finns anpassade för ungdomar mellan 13-15 år och kallas Youth-programmet. Dessa har samma upplägg som off-, pre-, och inseason, men är anpassade för ungdomar på det sättet att mer koordination och teknik har högre fokus samt att belastningen stegras på andra sätt än med vikter.

Klicka här för att komma till prislistan!

Mejla gymmet via info@ifkperformancecenter.se för bokning och/eller mer information.