Gruppträning

Träna effektivt och inspirerande i grupp med våra kunniga instruktörer.  
I vårt varierade utbud erbjuder vi gruppträning för att öka styrka, kondition, mobilitet, koordination och återhämtning.  

Zumba

Kom och dansa loss med Zumba. Ett glädjefyllt pass med latinamerikanska rytmer.  Bra pass för träning av kondition och koordination.

Cirkel

I detta pass jobbar vi igenom hela kroppen med både styrke- och konditionsövningar. I passet jobbar vi med till exempel viktplattor, gummiband, medicinbollar och kroppsvikt.

Passlängd 45 minuter

IPC Strength

Styrkepass i gruppträningssalen där du jobbar i din egen takt efter SET & Reps. Passet är för dig som vill bygga muskler. Under passet jobbar vi igenom delar eller hela kroppen. Passet kommer hela tiden hålla en progression och du ska kunna lägga på tyngre vikter vartefter om du går kontinuerligt på passet. 

Passlängd 45 minuter

IPC Running Club

är ett pass där du springer på löpband och har en instruktör som coachar och guidar dig genom hela passet. Passet är till för dig som vill öka din kondition och bli en bättre löpare.

Passlängd 45 minuter

IPC Performance

är passet för dig som vill lyfta tyngre i framförallt våra basövningar men även få en bättre uthållighet. Här jobbar vi oss upp till tunga lyft och på det hela lägger vi in pulsinslag. Här kommer vi jobba både i tidsintervaller och reps.  

Passlängd 45 minuter

Yinyoga flow

Klassiskt yinyoga med inslag av flödande rörelser och mindfullness. Yinyoga är en lugn yogaform där vi håller positionerna lite längre, 3-5 minuter, för att komma åt den djupare liggande bindväven. Positionerna har främst fokus på rygg, ryggrad, höfter och ben. Passet ger smidighet, balans och skön återhämtning på djupet. Genom att hålla positionerna lite längre blir passet en övning i mindfulness och reflektion. 

Passlängd 75 minuter

Yinyoga flow

Hathayoga

Ett flödande pass för smidighet, ökad rörelse och styrka. Avslutas med några yinpositioner och skön avslappning!

Passlängd 60 minuter

Hathayoga

Queenax

QUEENAX är ett multifunktionellt träningspass, med oändliga variationsmöjligheter. Passen är uppbyggda på träning i stationer med olika tidsintervaller och vila. Queenax har alltid en blanding av funktionella-, fokuserade-, styrkebetonade-, explosiva-, balans- och konditionsövningar. Därmed tränar du hela kroppen och intensiteten varierar. Du uppmuntras att arbeta mot klockan och antal repetitioner. QUEENAX passar alla, nybörjare som erfaren!

Passlängd 45 minuter

Cykel Stages Flight

Cykelpass med unik upplevelse! Cykla framför en storbildsskärm och följ din resa på cykeln. Vi använder instrument och verktyg för att noggrant kunna följa samt bokföra din träning och utveckling. Uthållighetsträning som förbättrar din syreupptagningsförmåga.

Att höja sin anaeroba förmåga och klara av tungt arbete under längre tid bygger ökad styrka och uthållighet. Då tempot är högt lämpar det sig utmärkt för elitcyklister som fokuserar på prestation och utveckling men även för dig som är nybörjare och dig som vill hitta träningsglädje och motivation. Passar alla från nybörjare till elit, inga förkunskaper krävs.

Passlängd 45 - 135 minuter

Välkomnande och underbar personal! Kamratandan sitter i väggarna.

Jacke