Gruppträning

Träna effektivt och inspirerande i grupp med våra kunniga instruktörer.  
I vårt varierade utbud erbjuder vi gruppträning för att öka styrka, kondition, mobilitet, koordination och återhämtning.  

Cirkel

I detta pass jobbar vi igenom hela kroppen med både styrke- och konditionsövningar. I passet jobbar vi med gummiband, medicinbollar och kroppsvikt.

Passet körs i Holmenhallen

Passlängd 45 minuter

IPC Strength

Styrkepass i gruppträningssalen där du jobbar i din egen takt efter SET & Reps. Passet är för dig som vill bygga muskler. Under passet jobbar vi igenom delar eller hela kroppen. Passet kommer hela tiden hålla en progression och du ska kunna lägga på tyngre vikter vartefter om du går kontinuerligt på passet. 

Passlängd 45 minuter

IPC Running Club

är ett pass där du springer på löpband och har en instruktör som coachar och guidar dig genom hela passet. Passet är till för dig som vill öka din kondition och bli en bättre löpare.

Passlängd 45 minuter

IPC Performance

är passet för dig som vill lyfta tyngre i framförallt våra basövningar men även få en bättre uthållighet. Här jobbar vi oss upp till tunga lyft och på det hela lägger vi in pulsinslag. Här kommer vi jobba både i tidsintervaller och reps.  

Passlängd 45 minuter

Yinyoga flow

Klassiskt yinyoga med inslag av flödande rörelser och mindfullness. Yinyoga är en lugn yogaform där vi håller positionerna lite längre, 3-5 minuter, för att komma åt den djupare liggande bindväven. Positionerna har främst fokus på rygg, ryggrad, höfter och ben. Passet ger smidighet, balans och skön återhämtning på djupet. Genom att hålla positionerna lite längre blir passet en övning i mindfulness och reflektion. 

Passlängd 75 minuter

Yinyoga flow

Hathayoga

Ett flödande pass för smidighet, ökad rörelse och styrka. Avslutas med några yinpositioner och skön avslappning!

Passlängd 60 minuter

Hathayoga

Bodypump

BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat

Passlängd 30 / 45 / 60 minuter

Les mills core

LES MILLS CORE är ett effektivt pass som är speciellt inriktat föratt stärkakroppens hållningsmuskler; mage, rygg och säte. LESMILLS CORE™ är vetenskapligt bevisat att snabbt byggafunktionell styrka, stabilitet och uthållighet genom idrottsinspirerade övningar

Passlängd 30 / 45 minuter

Queenax

QUEENAX är ett multifunktionellt träningspass, med oändliga variationsmöjligheter. Passen är uppbyggda på träning i stationer med olika tidsintervaller och vila. Queenax har alltid en blanding av funktionella-, fokuserade-, styrkebetonade-, explosiva-, balans- och konditionsövningar. Därmed tränar du hela kroppen och intensiteten varierar. Du uppmuntras att arbeta mot klockan och antal repetitioner. QUEENAX passar alla, nybörjare som erfaren!

Passlängd 45 minuter

Funktionell Träning

Här ligger fokuset på styrka, balans och rörlighet men även med pulshöjande inslag. Passet är för dig som vill stärka din kropp och förbättra din koordination med kontrollerande rörelser för att bli starkare i vardagen och i idrotten. Övningarna görs med både kroppsvikt och vikter.

Passlängd 45 minuter

Cykel Stages Flight

Cykelpass med unik upplevelse! Cykla framför en storbildsskärm och följ din resa på cykeln. Vi använder instrument och verktyg för att noggrant kunna följa samt bokföra din träning och utveckling. Uthållighetsträning som förbättrar din syreupptagningsförmåga.

Att höja sin anaeroba förmåga och klara av tungt arbete under längre tid bygger ökad styrka och uthållighet. Då tempot är högt lämpar det sig utmärkt för elitcyklister som fokuserar på prestation och utveckling men även för dig som är nybörjare och dig som vill hitta träningsglädje och motivation. Passar alla från nybörjare till elit, inga förkunskaper krävs.

Passlängd 45 - 135 minuter

Ultracykel

För dig som är van cyklist eller för dig som vill anta en ny utmaning! Varierad cykelträning för att på bästa sätt utveckla dina kapaciteter. Höj motivationen och var med på en fantastisk resa! Träningen periodiseras och passen har olika upplägg med varierad inriktning där passets fokus och syfte är tydligt för att göra dig till en starkare cyklist. Vi ger dig dessutom ökade kunskaper kring hur och varför vi periodiserar träningen. Läs mer om ultracykel här.

Passlängd 120 minuter

Välkomnande och underbar personal! Kamratandan sitter i väggarna.

Jacke