Uppdaterat gruppträningsutbud

Som en del i IPC:s strävan efter att utvecklas och kunna erbjuda medlemmar så bra träningsmöjligheter som möjligt uppdaterar vi nu vårt gruppträningsutbud.

Nyhet på schemat från och med hösten kommer vara en ny Core-klass. Klassen är utvecklad av vår rutinerade och eminenta instruktör Angelica och utbildning av instruktörer sker under maj månad – vi ser fram emot att kunna bjuda in till premiär för klassen så snart som möjligt!

Samtidigt kommer vi att tacka adjö till Les Mills som funnits på anläggningen sedan öppning och har skapat många fina träningsupplevelser på anläggningen under åren. Att säga hej då till Bodypump & Les Mills Core är ett beslut som vuxit fram efter längre tids utvärdering. Kortfattad bakgrund till beslutet är att Les Mills är en licenserad produkt som är förenad med vissa logistiska åtaganden och kostnader vilka just nu inte bedöms matcha anläggningens förutsättningar. 

Bodypump kommer att finnas på schemat april ut och Les Mills Core maj ut, sedan försvinner dessa klasser helt.

Om du har frågor/funderingar eller bara vill bolla något utifrån ovanstående är du såklart alltid välkommen att höra av dig – enklaste vägen är då antingen att fråga i receptionen eller genom att höra av dig till vikarierande GT-koordinator Alexander Fredriksson.

Vi förstår att Les Mills klasserna kommer vara saknade av vissa medlemmar men vi tror och hoppas att vi kan erbjuda än bättre grupptränings-upplevelser framåt i och med denna uppdatering. 

Dela inlägget

Dela på Facebook
Dela via e-post